Lyckade aktiviteter genomförda och kommande...

19.10.2016 15:52

Pay and ride den 18 september blev en lyckad dag med finfint väder och härlig stämning! Vi var många som deltog och kul med Ewa Weijmar som dömde dressyren.

Ola Hartman och Leif Engman hjälptes åt att döma westerngrenarna där Ranchriding var ny gren för i år.

Dressyr clinic

Cilla Stenström har varit på Knuts och haft dressyrträningar i augusti och nu i oktober.

15-16 ryttare har deltagit vid varje tillfälle. Mycket givande - basträning på hästryggen och samtal om balans, mål och känsla i saloonen.

Kommande aktiviteter:

Bruksridningsträning
Söndagen 30 oktober kl.10 hos Märta Numelin vid Lilla Hästnäs.

Anmälan på lapp i stallet vid Knuts eller till Christina 0709-687137.

Höstritt vid Knuts
Lördagen 5 november med uppsittning kl.10. Vi rider iväg i samlad trupp och delar oss sen på två grupper.

Föreningens medlemmar har företräde. Gratis för medlem med egen häst.  350:- för medlem i Gff och annars 400:-. Grillning o fika!

Anm. på lapp i stallet vid Knuts eller till Christina 0709-687137