Årsmötet den 15 februari

16.03.2015 15:01

Vi hade årsmöte 15/2 i båtklubbens lokal vid Flundreviken med god uppslutning av medlemmar. Blenda satt ordförande vid årsmötet och vi kom fram till att behålla medlemsavgiften som den är och följa SFF:s beslut om ev. höjning. I övrigt så följer här en sammanfattning av mötet:

• Vi har fortfarande en god ekonomi och kan bidra då vi har olika aktiviteter.
  • Styrelsen förblir oförändrad.
  • Till arbetskommitté för premiering valdes Annika o Frida Melin och för julmarknaden Agneta Högstedt och Tilda Langland m.fl som styrelsen utser.
  • Som ombud till SFF:s årsmöte den 12 april valdes Blenda Horwitz, Annika Melin och Sussie Enholm.
  • Stadgarna beslutades att tas i bruk.
  • Brainstorming kring verksamheten 2015 och det kom önskemål om bl.a. fölsafari, Pay-and-ride, Julmarknad, uteritter, Sindarvedag, tömkörning och ridning för Lisa o Lina, träning i bruksridning.
  • Under betäckningssäsongen 2015 finns hingstarna Lordi 279 på Sindarve och Fricco 291 på Knuts.
  • GFF:s vandringspris 2014 års bästa 3-åring gick till Sindarve Bore.
  • Ola Hartman fick ta emot pris från westernklubben för goda resultat i trail och ranchtrail under 2014.

Mötet avslutades med smörgåstårta och lotteri och Blenda, Leif o Christina berättade lite kring våra gotländska stostammar.

Tack för god uppslutning:-)