Naturlig hästhantering med Ingemar och Elsa Vendelstrand

09.06.2014 08:33

Lördagen den 19 juli kommer att innehålla teori och visning av hur man kan träna sin häst på olika sätt som man har nytta av i sin dagliga hantering. Även praktiskt jobb i grupp. Vi startar dagen klockan 10.00.

Söndagen den 20 juli  erbjuds tider där man har möjlighet att få mer specifik hjälp med sin egen eller lånad häst.

Kostnad: 400:- för enbart lördagen och 200:- /deltagare för söndagen. Familjemedlem lördag, full avgift för en och halva avg. för övriga. Söndagen 200:- per deltagare. Icke medlem 500:- för lördagen och 300:- för söndagen.

Mat o fika ingår!

Anmäl dig till Christina info@knutsfjordhastar.se eller på lapp i stallet på Knuts.

Välkomna till en helg där vi kan lära oss mer om våra hästar och utveckla vårt arbete tillsammans med dem!